You are here: Home » HondenSup

HondenSup

HondenSup, hoe leuk is dat!

Vaak zijn mensen onderweg met hun hond. Waarom dan niet op een suptocht. Het is zo leuk om samen door de Eilandspolder te suppen. Ook leuk om met je hondenclub of vereniging dit te doen.  

Er wordt rustig gestart om de hond te laten wennen aan het board. Er ligt een kleedje voorop waar de hond op kan gaan zitten, liggen of staan. Vaak worden de honden lekker rustig en genieten van het schommelen op het board. Halverwege stoppen we ergens om de honden weer even van het board te laten gaan en wat te spelen. Het blijft een magisch moment om met je hond op het water te zijn. Genieten ten top! 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! 

ikSUP Schermer op Facebook

3 dagen terug

iksup Schermer

Vandaag in samenwerking met Bureau Toerisme Laag Holland een groep Bloggers op de sup gehad. Het was een leuke tocht in Broek in Waterland, alleen veel te kort. Ik vind het wel leuk om de bloggers te vermelden. Ze hebben echt zo goed hun best gedaan en het is echt leuk om hun sites te bekijken over leuke reizen, locaties en doe-dingen. Bij deze:
- Marleen van Bijzonder Plekje
- Stéphanie van Expeditie Aardbol
- Anita van Reisvlinder
- Karin van Ilovekamperen
- Yvon van Travelvibe
- Maud van Maudgeniet
- Marjolein van Your Travel Guide
- Desi van Foedsie en Soetkees
- Judith van Worldwife
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

3 dagen terug

iksup Schermer

Wat een heerlijke dagen op het water. We komen tijd te kort. Gisteravond een heerlijke avondsup met de familie Hink. Héél gezellig en een prachtige zonsondergang. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.