Nieuwsbrief ikSUP Schermer

De nieuwe site is actief en eindelijk kan ik een nieuwsbrief maken. Dat heeft natuurlijk veel te lang geduurd. Maar er staan weer hele leuke dingen op de agenda. 
Bekijk vooral ook even de nieuwe site. 

Workshop Technisch Peddelen met Martijn van Deth

Hoe gaaf is dat! 
Martijn van Deth komt naar De Rijp om een workshop technisch peddelen te geven bij ikSUP Schermer. Martijn is één van de snelste mannen uit de Sup wereld. Reist de wereld af voor wedstrijden en is ook dealer van Starboard en Mystic. 
Wil je graag beter leren suppen of juist sneller of wil je eens een wedstrijdboard uittesten (want die zijn aanwezig) of gewoon wat tips en tricks. Dat kan op 26 mei a.s.

Wil je er ook bij zijn? Geef je dan snel op!

Het vindt plaats op zaterdag 26 mei a.s. van 11.00 tot 12.30 uur uur, boards zijn verkrijgbaar bij ikSUP Schermer, maar uiteraard kun je ook met je eigen materiaal deelnemen. Gebruik van een leash is verplicht. Wetsuit mag je zelf bepalen of je die aantrekt of niet.
Kosten voor de Clinic zijn € 25,00 bij gebruik materiaal van ikSUP Schermer. Bij eigen gebruik € 12,50. 
Betalen kan contant en je kunt ook pinnen.

Locatie: Kanovereniging Argonauten, De Meelzak 16, 1483 AV De Rijp
Inschrijven via facebook, appje of via info@iksupschermer.nl

Libelle Zomerweek

Op woensdag 23 mei a.s. staat ikSUP Schermer ook in de stand van Laag Holland op de Libelle Zomerweek. We vertegenwoordigen het mooie gebied waarin wij wonen en werken. Kom je langs in Almere? Als je langskomt en zegt dat je voor ikSUP Schermer komt, dan heb ik een leuke attentie voor je!

Ook in de stand van Dutch Tourism wordt een Sunset suparrangement van ikSUP Schermer aangeboden. Dus een dubbele reden om op de Libelle Zomerweek te gaan kijken. Er zijn zoveel leuke stands te zien.

 

SUP Fit

We zijn weer beginnen met SUP-fit. Heerlijk actief bezig zijn op het water. De aankomende weken op zaterdagochtend een uurtje lekker sporten op het supboard. Het is voor iedereen toegankelijk en ervaring in suppen of sporten is niet nodig. 
De lessen zijn onder begeleiding van een gecertificeerd sportinstructeur. 
Zowel jong (vanaf 12 jaar) als oud kunnen meedoen. Er is iedere week een ander thema met daarbij verschillende hulpmiddelen, zoals ballen, elastieken e.d. Echt superleuk om te doen.

Vanaf 09.30 uur is de deur van de kanovereniging de Argonauten in De Rijp open. Er is gelegenheid om te douchen en om te kleden als dat nodig mocht zijn. Er zijn wetsuits aanwezig. 
De kosten zijn € 12,50 per keer. 

De lesdata zijn:
19 mei
26 mei (aansluitend technisch peddelen)
1 juni
9 juni
16 juni

Opgave graag via Facebook, Email: info@iksupschermer.nl of via Whatsapp naar 06 104 89 287

 

Volle maan Sup

Op 29 mei a.s. is het volle maan! Graag willen we een mooie suptocht door de Eilandspolder doen. We starten om 19.30 uur vanaf Het Genot van Grootschermer.
Neem een lampje(s) mee voor de terugweg. 
Kosten: 25 euro per persoon, inclusief board, foto's en een drankje na afloop bij Het Genot van Grootschermer. Kom je met je eigen board, dan € 12,50. 
Opgeven via facebook, email of app naar 06 104 89 287


 

Elkombi Sup Alkmaar en ikSUP Schermer

Samen met Elkombi Sup Alkmaar gaan we dit jaar 2 tochten organiseren! 

Op donderdag 21 juni a.s. gaan we een Zonsondergang tocht vanuit Grootschermer organiseren. We verzamelen om 19.45 uur bij Restaurant Het Genot van Grootschermer. Om 20.00 uur vertrekken we voor een mooie tocht van 1,5 uur. Na afloop trakteren we je op een drankje op het terras.  

Op 19 augustus a.s. gaan we een tocht maken in de Bergermeer in Alkmaar. Dit is wel een wat grotere tocht voor de mensen die al redelijk kunnen suppen. We vertrekken om 10.00 uur vanuit Alkmaar. Opstaplocatie volgt nog.

De kosten zijn € 25,00 als je meewilt en € 12,50 als je met je eigen board komt. Opgeven kan zowel via ikSUP Schermer als via Elkombi SUP


 


Suppen in Zuidschermer

De Zuidervaart in Zuidschermer is heel schoon water. Je kunt er maar tijdelijk op suppen, omdat de waterplanten erg snel groeien. Op dinsdagavond en woensdagavond is er gelegenheid om mee te suppen om 19.30 uur. We stappen op bij café 't Torenerf in Zuidschermer. 
Kosten zijn € 10,00 per les.


 

SPORTIEF

Bootcamp, pilates, yoga of gewoon sporten op het supboard. Dat kan! Als jij een leuke sportclub of sportschool hebt en je wilt met een groepje komen, dan kunnen we samen een leuk programma maken. Dat kan ook op een locatie naar eigen keuze. 

Leuke actie of als cadeau

Suppen en aansluitend een high tea bij Het Genot van Grootschermer. Je gaat anderhalf uur suppen en daarna wordt je lekker verwend bij Het Genot. Heel leuk om met een groep vrienden, familie of je sportclub te doen, maar het is ook origineel om het iemand cadeau te geven. 
Het kost € 50,00 per persoon. 
 
ikSUP Schermer werkt samen met een aantal bureaus voor Toerisme. Je kunt tochten boeken bij Laag Holland, bij Dutch Tourism en bij Dagje De Rijp. Dus voor leuke arrangementen kun je bij hun op de site kijken. 

Zoals je ziet een heleboel leuke dingen in het verschiet.

Voor huren van een board kun je ook bij ons terecht. Bel even of stuur een mailtje en wij verzorgen een board en peddel. 

Heb je verder nog leuke acties of ideeën dan horen wij dat graag. Schrijf het naar info@iksupschermer.nl of bel 06 104 89 287.

SUPortieve groet en tot op het water!


ikSUP Schermer
Franca Oud - van Neijenhof
06 104 89 287
 
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*